A vasipari munka nem egy könnyű feladat

A fizikai munka megerőltető tud lenni főleg, ha valaki egész nap ezt csinálja. A vasipari munka ennél fogva nem egyszerű meló. Viszont szükség van ilyen emberekre és szakemberekre is, akik ilyen fajta munkákat végeznek. Hiszen mi lenne velünk nélkülük. Ha nem lennének olyan emberek, akik elvégzik ezt a munkát, akkor talán mi sem tudnánk a munkánkat végezni.

Én mindig is a szellemi munkában találtam meg önmagam, és abban is éreztem azt, hogy jó vagyok. Nem rendelkezek olyan fizikummal, ami lehetővé tenné a fizikai munkát, így valószínűleg még csak fel sem vennének. De ez így van jól, és ettől szép a világ, hogy változatosak vagyunk és mindenkinek más munka áll jól. Viszont nemrégiben elgondolkoztam azon, hogy indítsak egy vállalkozást. A cégalapítás menete nem egy egyszerű feladat, viszont alapos felkészüléssel és ismeretekkel könnyen megugorható. Főleg, ha olyan cégek és emberek segítenek az indulásban, mint amilyenek nekem is segítettek. Mindig szeretek olyan emberektől tanácsot kérni, akik már ott járnak, ahová én el szeretnék jutni és szakmailag is kiemelkedők. Néha nem egyszerű az ilyen embereket elérni vagy megtalálni. Az pedig, hogy mennyire segítőkészek már csak rajtuk múlik. De szerencsére a legtöbb igazán sikeres ember szeretné, ha más is az lenne, így nem kérdés számukra, hogy segítenek annak, akiben látják a lehetőséget.

A Székhelyszolgáltatás csapata nagyon sokat segített abban, hogy könnyedén vegyem a kezdeti nehézségeket. És nem csak az indulásban segítettek, de utána is megmaradt a közös munka és a mai napig nagy segítségemre vannak. És nem csak nekem, hanem az egész vállalkozásomnak.

Segítettek olyan székhelyet is találni, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Ez számomra nagy könnyebbséget jelent és sokkal kevesebb költséget. Újlengyelben ugyanis nem kell iparűzési adót fizetni, ezzel is segítik a helyi vállalkozásokat. Szerintem több ilyen település kellene az országba. Ezzel sokkal egyszerűbb és gazdaságosabb lenne egy céget fenntartani. Bár nem mindenkinek ez a legjobb választás, mégis érdemes átgondolni ezt a lehetőséget is. Valószínűleg a könyvelőd jobban meg fogja tudni mondani, hogy számodra jó választás-e ilyen helyre bejelenteni a vállalkozást. Amennyiben igen, hasznos lehet minél hamarabb bele vágni.

Amikor rátaláltam az interneten a Székhelyszolgáltatás oldalára, akkor nagyon meglepődtem azon, hogy mennyire szép weboldallal rendelkeznek. Már régen láttam ennyire szépen megtervezett honlapot ahol könnyen és gyorsan megtalálható minden, amit keresünk. Egy helyen minden fontos információ megtalálható, nem kell külön oldalakat megnyitni és hosszú percekig keresgélni a kérdésre a választ. Szeretem, ha egy oldal ennyire praktikus és felhasználóbarát. Nem szeretem húzni az időt, főleg olyan dolgokkal nem, amiket gyorsabban is el lehet végezni. Hiszen a mai világban elég egyszerűen és gyorsan hozzá juthatunk a legtöbb információhoz, így az a legjobb, ha ezt könnyen meg is szerezhetjük.

Ha te is kíváncsi vagy egy ilyen remek weboldalra, akkor a keresőbe beírva a nevüket egyből megtalálhatod őket. És egyből láthatod azt is, hogy mennyire jó és hasznos szolgáltatást kínálnak az embereknek. Ha neked is jól jönne egy kis segítség a vállalkozásodban, de már van székhelyed, az sem probléma. Egy cég székhelye szabadon változtatható, nem kell külön magyarázat a székhely változtatáshoz. Ennek köszönhetően, ha úgy döntötök a könyvelőddel, hogy sokkal jobban megérné például egy iparűzési adó mentes településre bejelenteni a vállalkozást, akkor a Székhelyszolgáltatás csapatát csak ajánlani tudom. És nem csak ezért, hiszen ezt egyedül is meg tudod csinálni. Hanem azért a plusz segítségért, amit nyújtani tudnak. Nekem nagy könnyebbséget jelent, hogy velük együtt dolgozok.

Ha még nem tetted, akkor csak ajánlani tudom, hogy azokat a feladatokat, amiket lehet, szervezz ki vagy bízd rá olyan emberekre, akik ugyanolyan jól meg tudják csinálni vagy akikben megbízol. Ezzel nagy terhet veszel le a saját válladról és tudsz olyan feladatokkal foglalkozni, amik valóban előre visznek téged is. Ha ezt nem teszed lehet, hogy nem fogsz tudni olyan ütemben növekedni, ahogy azt eltervezted.

Milyen szolgáltatást ad pontosan a Székhelyszolgáltatás?

Amennyiben együtt működsz a Székhelyszolgáltatással és rájuk bízod a vállalkozásod székhelyének az ügyes bajos dolgait, akkor a leveleid és küldeményeid nem kell saját magadnak átvenned, ezt megteszik helyetted. A leveleidet a megérkezésük után egyből továbbítják számodra elektronikus úton, szkennelve. Ha csomagod érkezik, akkor pedig a hónap végén összegyűjtik az összeset és a következő hónap elején már meg is érkezik az általad kért címre. Nekik köszönhetően minden küldeményed meg fog érkezni és nem kell attól aggódni, hogy esetleg nem veszel át egy levelet és e miatt bajba kerül a vállalkozásod. A hivatalos levelek mindig fontosok így nagy figyelmet kell, hogy kapjanak.

E mellett a székhelyre érkező hatóságokat törvényesen fogadják, és nem neked kell a saját otthonodban megtenni ezt. Főleg, ha történik valami a céggel, akkor nem a saját tulajdonodban fognak kegyetlenül eljárni. Havonta egyszer pedig tárgyalót is bérelhetsz teljesen díjmentesen. Ez abban az esetben lehet nagy segítség, hogyha nem rendelkezel saját irodával és mindig keresni kell egy helyet, ahol tárgyalni tudsz az ügyfelekkel vagy a munkatársakkal. Ha így van, akkor mindenképp megéri ezt a lehetőséget is maximálisan kihasználni. Ami még egy plusz, hogy cégtáblára a cégnevet is kihelyezik, így könnyen megtalálhatják a vállalkozásod székhelyét.

Ha kíváncsi vagy a cégre is, hogy megéri-e megbízni bennük, akkor pár biztató információt megosztok most róluk.

A Székhelyszolgáltatás már 11 éves tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt már tudtak annyi tapasztalatot szerezni, hogy minden helyzetben magabiztosan és szakmailag helyesen tudjanak eljárni. Mindemellett szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal, így mindig törvényesen és jogszerűen tudnak eljárni, nem valószínű, hogy egy olyan helyzetben, ahol jogszerűen kéne eljárni, hibáznának. Pénzügyileg stabilok és a Bisnode által minősített is a cég. Ezek szerintem olyan tények és információk, amiknek köszönhetően bátran rájuk tudom bízni a vállalkozásom székhelyének a menedzselését mindenféle rossz érzés vagy kételkedés nélkül. Ha a leírtak számodra is szimpatikusak, akkor érdemes alaposan megnézni a honlapjukat és átgondolni, hogy valóban segítséget tudnának nyújtani számodra vagy sem. Ha a válasz igen, akkor mindenképp hasznos lehet megejteni velük egy megbeszélést.

Amennyiben úgy érzed, hogy a cégalapítás menetében Neked is a segítségedre lehet a Székhelyszolgáltatás csapata és tetszik az, amit kínálnak az ügyfeleiknek, akkor mindenképp nézd meg a weboldalukat és döntsd el, hogy valóban szimpatikusak-e és szívesen dolgoznál-e velük. Ha igen a válasz, akkor szinte biztosra mondhatom, hogy nem fogsz csalódni bennük. Hiszen ők mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a legjobbat nyújtsák számodra.