Szelfigéppel jó hangulatot az esküvőn

Egy esküvő igen sok előkészületet igényel, sok-sok mindenben kell dönteni, sok mindent meg kell tervezni. Közben persze mennek a hétköznapok, a munka, és aki a vasiparban dolgozik, annak különösen megterhelőek a mindennapjai. Ebben a hétköznapi rutinban olykor nehéz megtalálni a különleges pillanatokat. Azonban egy esküvő szervezése csupa ilyet tartogat.

A selfie fal is egy ilyen témakör, és az esküvőnk tervezésekor pontosan arra gondoltam, hogy ilyen lesz majd az egész, mint amilyen végül lett. A selfiegep.hu kiváló szolgáltatásokat kínál, ezt magam is megtapasztaltam. 4, 6, és 8 órás időtartamra lehet kibérelni a szelfigépet, de akkor sincs baj, ha már lassan lejár az idő, a hangulat pedig még a tetőfokán van. A helyszínen is van ugyanis lehetőség a meghosszabbításra.

A selfie fal használata igen egyszerű, de ebben egyébként segítséget nyújt a rendezvény ideje alatt folyamatosan a cég egyik munkatársa. A személyes asszisztencia valamennyi csomag része. A szelfigép pedig nem más, mint egy fotónyomtató és egy profi, tükörreflexes fényképezőgép egy dobozba zárva. A selfie fal elé állva pedig már azonnal készíthetjük is a vidám, mókás képeket.

Ehhez elsősorban a mi jó hangulatunkra lesz szükség, másodsorban pedig arra, hogy magunkra öltsük azokat a maszkokat, álarcokat, parókákat vagy szemüvegeket, melyeket szintén a selfiegep.hu munkatársai hoznak magukkal.

Az élmény pedig egyben ajándék is, hisz az elkészült fotókat a vendégek haza is tudják vinni. Ezeket egyébként mi magunk később digitálisan is megkapjuk, ami pedig azt is jelenti, hogy a közösségi média-felületeken is meg lehet őket osztani. A fotókon kívül pedig a selfiegep.hu berendezései segítségével rövid animált videók, úgynevezett gifek is készíthetők.

A selfie fal kiválasztásánál is van többféle lehetőség. Az alap háttér a fehér, ezen kívül számos színvilág és minta közül választhatunk. A személyre szabottságnak azonban ezzel még nincs vége. A kész fotókra ugyanis bármit kérhetünk fixen. Egy céges rendezvény esetén például érdemes a cég logóját rátenni, valamint a dátumot. Az esküvőnél pedig a pár nevét és a dátumot, valamint színvilágában és mintáiban is tud igazodni a szelfis fotó az esküvőhöz.

A selfiegep.hu honlapon mi magunk is tudunk tájékozódni arról, hogy melyik csomag mit is tartalmaz. Szerintem például a szelfigéppel készült képekből igazán rendhagyó vendégkönyv is készíthető. Ami azt jelenti, hogy ha viszünk ragasztót és tollakat, akkor a könyvbe azonnal bele tudják ragasztani a vendégek a képeket és tudnak komoly, vagy épp vicces üzeneteket írni bele.

Persze az elején még mindenki komoly üzeneteket hagy, később azonban, mikor a buli már kezd elszabadulni, úgy születnek az egyre viccesebb fotók és persze üzenetek is.

A selfie fal igazán jó választás sokféle rendezvényre. Nem csak esküvőre, céges rendezvényekre is. Profi szolgáltatást és kedvező árak. Budapesten 5000 forintos kiszállási díjjal. Vidéken is barátságos kilométerenkénti árral. A selfiegep.hu nagyszerű szolgáltatást kínál. Bármilyen esküvő fénypontja lehet egy szelfibox. A fotók pedig akár köszönőajándékként is megállják a helyüket.

Érdemes időben elkezdeni a szervezkedést, legalábbis saját tapasztalatomból kiindulva. Egy évvel a rendezvény előtt már jó, ha nagyjából tisztában vagyunk az elvárásainkkal. Utána pedig ha megvan az időpont és a helyszín, érdemes apránként mindent megszervezni, lefoglalni. Persze mindig lesz olyan dolog, ami nem úgy alakul, nem úgy sikerül, de ilyenkor mindig arra fókuszáljunk, hogy ez végül is a mi nagy napunk és ezen kívül semmi más nem is számít.