CNC hegesztők is vásárolhatnak női táskát ajándékba

Van egy kedves házaspár barátunk, akikkel 10 éve ismerkedtünk meg egy közös társasutazáson és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Nem is olyan messze élünk egymástól, így, ha nem is napi kapcsolatban vagyunk, de azért rendszeresen összejárogatunk. Van, hogy meghívjuk egymást vendégségbe vagy közösen, négyesben elmegyünk kirándulni, moziba. Olykor a gyerekeinket is magunkkal hozzuk, hadd játsszanak, barátkozzanak. A házaspár hölgy tagját Petrának hívják és ápolóként dolgozik a megyei kórházban. A férje Balázs, aki CNC hegesztőként dolgozik. A fémmegmunkáláshoz, a vas alakításához kiválóan ért, ám a női ruhák és táskák világában nem igazán ismeri ki magát.

Történt egyszer ugyanis, hogy Balázs telefonon csörgetett. Meglepődve vettem fel a készüléket, hiszen általában a férjemet szokta keresni. Elmondta, hogy tanácsot szeretne kérni, hiszen közeleg imádott felesége negyvenedik születésnapja és fogalma sincs, mivel lepje meg. Örömmel siettem a segítségére. Petrával ugyanis, mint minden barátnőmmel, sokat beszélgetünk a gyereknevelésről, receptekről, ruhákról cipőkről és táskákról természetesen. Ő mutatta meg nekem az Annatáska táskawebáruházat is hogy mennyire szeret onnan vásárolni. Persze rögtön kézenfekvő volt az ötlet, hogy innen kellene neki valami szép ajándékot vásárolni a jeles alkalomra.

Átküldtem a linket a férjének, hogy mit szól a dologhoz, örült neki, rögtön beleegyezett de egyúttal rám is bízta a döntést. Petra hozzám hasonlóan anyuka üzemmódban létezik már évek óta. Folyton rohan, szervez, intéz és persze rengeteget dolgozik. Viszont ennek ellenére tip-top nő, leginkább a sportosan elegáns stílus illik rá a legjobban. Észrevettem, hogy kedveli és sokat hordja a különféle kisebb bőr hátizsákokat, így úgy döntöttem, beszerzek valami szépet a szülinapjára. Némi keresgélés után, természetesen az Annatáska webshopban, választásom egy cuki Jana hátitáskára esett, felül bézs felsőrésszel, a cipzáros rész alatt pedig szép rózsaszínes virágos mintával.

Azért jó nagyon ez a webáruház, mert nagyon sok típusú, márkájú, stílusú és anyagú táska található itt meg. Kézi- és testtáska, háti- és válltáska, nesszeszer, pénztárca, öv, de még táskarendező is szerepel a kínálatban. Az árak alacsonyak, mindig vannak akciók, a regisztrált vásárlók számára pedig hűségprogrammal is kedveskednek. A webshop felülete igazi csajos benyomást kelt szép pasztell színeivel, betűtípusaival és igényes fotóival.

Mióta megmutatták nekem ezt a táskawebshopot én is több alkalommal vásároltam már itt, nemcsak magamnak, de családtagoknak, barátnőknek, ismerősöknek is. Akár ajándékot keresünk, akár csak azért választunk ki valamit mert a régi már tönkrement, biztosan meg fogjuk találni a megfelelőt. Van innen hátizsákom, pénztárcám, neszesszerem és táskarendezőm is, férjemnek nem egy öve, gyerekeknek hátizsákok, pénztárcák.

Úgy döntöttem, hogy az én ajándékom pedig egy pénztárca lesz, igyekeztem olyat választani, ami színben is passzolt a szép új hátizsákhoz. A csomagot Pick-Pack pontra kértem. Mivel a vásárlásom összértéke meghaladta a 15.000.- Ft-ot, így a szállításért nem is kellett fizetni, bár ajándék lévén ez egyáltalán nem volt most központi tényező.

A csomag 2 nap alatt meg is érkezett, az sms érkezésének napján el is mentem a csomagpontra érte. Az ajándékokat én vittem a bulira. Nagyon nagy örömet szereztünk vele, Balázs hálásan köszönte az ötletet és a segítséget. Biztos, hogy tényleg nagyon tetszett az ajándék Jana táska, mert Petra azóta állandóan azt hordja. Viccesen meg is jegyeztem Balázsnak, hogy legközelebb együtt megtanulunk az Annatáskánál vásárolni. Biztos vagyok benne, hogy ez egy CNC hegesztőnek is menni fog.