EuroMillions az út az álmaidhoz!

Eleged van abból, hogy ki vagy számolva, vagy simán nem tudsz félrerakni?

Biztos vagyok benne, hogy van valami szenvedélyed, legyen az cigaretta vagy bármi más. Az erre fordított pénzed inkább játszd meg! Lottóz kis tételben és a nyereményedet forgasd vissza a játékba. Az EuroMillions egy online játszható lottó, amit könnyedén elérsz a szuperlotto.com-on és ki is próbálhatod. Miért ne próbálj szerencsét? Mi vesztenivalód van? Nyílván nem azt mondom, hogy az ételre vagy csekkekre szóló pénzedből költs erre.

Másrészről megközelítve, kikapcsol a játék. Elmész, dolgozol, hazamész, ha szerencséd van, van kihez hazamenned, de ennyi. Milyen programod van az életedben, ami csak a tiéd? Van hobbid esetleg? Vagy arra sincs időd? A lottózás nem vesz el sok időt az életedből, mégis elvonja egy pillanatra a figyelmed a problémáidról és kicsit hagyja, hogy álmodozz. Nem is baj ez, hisz ez is kell az ember életébe.

Az EuroMillions egy nagyon egyértelműen játszható lottó. A lényeg, hogy egy játéknál kettő különböző rész van. Az egyiknél 1-50-ig kell választani 5 darab számot, a másiknál pedig a Super mezőben kell 1-11-ig kell kiválasztani 2 számot. Mindkét mezőben el kell találni a számokat, így összesen hetet. Ha ez mind megvan, akkor jár a főnyeremény.

Gondolj csak bele, pár ezer forintot rááldozol havonta, és folyamatosan benne vagy a kalapba, amiben a lehetséges nyertesek nevei vannak, csak játszanod kell hozzá. Muszáj áldoznod érte. Bármibe vágsz bele, amiből pénzt szeretnél látni, előbb pénzt kell beleölnöd. Ha simán szerencsés típus vagy, akkor az még mindig kevés, mert élned is kell ezzel a „tulajdonságoddal”. Érted már?

Egy ideig én is sokat álmodoztam, hogy milyen jó lenne elvinni az EuroMillions főnyereményét, de néha annak is örültem volna, ha csak pár számot eltalálok és azt a pénzt kapom meg. De nem lottóztam, szóval esélyem se volt, csak álmodozás maradt minden és nem tettem a célért semmit. Nem tudom, hogy miért. De sose léptem a cél elérése érdekében. Ezentúl viszont nem fogom megvonni magamtól a lehetőséget és nem fogom a véletlenre bízni, inkább bízom a szerencsémre!