Nincs nyaralás natúr szappan nélkül!

Néhány héttel ezelőtt elmentem a barátnőimmel nyaralni külföldre. Nagyon vártuk már ezt a pár napot, mindannyiunkra ráfért már a pihenés. Ahogy pakoltam a bőröndömbe, észrevettem, mennyivel kevesebb helyre van szükségem, mióta nem kell annyi szépségápolási terméket magammal vinnem, ugyanis a natúr szappan olyan megoldást nyújt a számomra, ami egy csapásra megváltoztatott mindent. Végre egy olyan terméket tudhattam a magamévá, amivel időt, pénzt és energiát is tudok spórolni.

Elérkezett a várva várt nap, végre a repülőtéren voltunk már indulásra készen. Mindannyian izgatottak voltunk, mivel még egyikünk sem volt a tengernél. Szerencsére a repülőút sem tartott sokáig, ragyogó napsütéses napok elé nézhettünk és örültünk, hogy végre több időt is együtt tölthetünk. A repülőtér mellett parkoltunk, mert ott ingyenesen lehet parkolni, és mivel már máskor is parkoltam ott, így nem aggódtam, hogy bármi baj is lehetne. Útközben elmentünk egy vasipar mellett is, kicsit poros is lett a kocsi, most már tényleg ráférne egy mosás. Na, majd ha hazajöttem.

Remek volt a nyaralásunk, minden nap lubickoltunk a tengerben és a sós víz sem okozott problémát a bőrömnek, ugyanis a natúr szappanom segítségével elkerülhettem, hogy kiszáradjon a bőröm a sótól. Imádtam, hogy végre nem kellett stresszelnem semmin, egész nap napoztunk, fürödtünk és jókat ettünk. Csodás volt a szállásunk is, a ház, amiben lakhattunk, pont a tengerpart mellett volt. A fürdőszoba maga volt az álom, elképzelni sem tudtam volna szebbet.

A barátnőim is nagyon jól érezték magukat és mivel ők is már a natúr szappant használják, az ő bőröndjeikben is volt elég hely ahhoz, hogy egy kicsit vásárolgassanak. Én sem tettem másképp, egyik nap elmentünk a városba, ahol beszereztünk magunknak néhány új ruhát. Az új szerzeményeinkben mentünk táncolni is aznap este.

Este is nagyon kellemes idő volt, elég volt egy nyári ruhácskát felvennünk és már kezdődhetett is a mulatság. Egy nagyon jót vacsoráztunk a tengerparton a lányokkal és beszélgettünk az élet nagy kérdéseiről. Sokat nevettünk, eszünkbe jutottak a régi történeteink is, sőt még a telefonunkon is találtunk néhány régi közös képet. Egyből mindannyian megjegyeztük, hogy mennyit változott az életünk és a megjelenésünk, mióta a natúr szappanokat használjuk. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy ez volt az egyik legjobb választásunk. Mosolyogtunk egy jót azon is, hogy még este is érződött a finom illata a szappanjainknak a bőrünkön.

Másnap szomorúan konstatáltuk, hogy milyen gyorsan eltelt ez a pár nap és már utazhatunk is haza. Most sem történhetett másképpen, és addig-addig trécseltünk, míg elment az idő és kapkodva kellett összepakolnunk. Sőt, szinte már futnunk is kellett a repülőtérre. Szerencsénk volt, mert az utolsó pillanatban értünk oda és még így is megengedték, hogy felszálljunk a repülőre. Azonban már csak a repülőn jutott eszembe, hogy a szállásunkon hagytam a natúr szappanomat. Szomorú voltam, mert nagyon szerettem ezt a szappant, de végül rájöttem, hogy nincs akkora gond, hiszen bármikor tudok venni egy újat.

Mikor megérkeztünk, taxival hazamentem a repülőtérről, és amint beértem a lakásba, rögtön felcsaptam a laptopomat, és már rendeltem is egy új natúr szappant magamnak. Gondoltam, a kipakolás ráér, ez most sokkal fontosabb.

Pár nap múlva már meg is kaptam az új szappanomat, nagyon örültem neki, és mostantól tudom, hogy még jobban oda kell figyelnem, nehogy ismét ott hagyjam valahol.