Gyógyszerek online patikából és a Drotaverin is beszerezve

Tegnap munka után elmentünk sörözni a kollégáimmal. Mi, vasipari dolgozók nagyon összetartó bagázs vagyunk, majdnem minden héten csinálunk közös programot. Szoktunk például bowlingozni, kirándulni, de az esetek többségében azért sörözünk. Ilyenkor jól esik kicsit kiengedni a gőzt, illetve megbeszélni kivel mi történik, hiszen munka közben nem nagyon tudunk egymással kommunikálni, hiába töltjük együtt az egész napot! Mindenki mesél ilyenkor mindenfélét, de a legérdekesebb témát tegnap Józsi dobta be.

drotaverinBeteg volt az asszony náluk és természetesen elkapták tőle a gyerekek is.  Ez az egyik rémálmom, hogy nálunk is előfordul, bár most már egy kicsit felkészültebb vagyok, hogy a Józsi elmesélte, ő hogy oldotta meg a helyzetet.

Még belegondolni is rossz, hogy betegen fekszik otthon az egész család és mindenkit egyedül kell ápolni, ráadásul a háztartást is egyedül kell vezetni. Azt se tudom például, hogy hol tartjuk a porszívót, de ami ennél is bonyolultabb, állítólag a jó szülő tudja, mire allergiás a kölyke. Na, az enyéim annyi mindenre allergiásak, hogy ember nincs a földön, aki megjegyezze. Én legalábbis nem tudom.

Mesélte a Józsi, hogy elküldte az asszony a patikába, felírta neki mit kell hozni, de a feléről azt se tudta micsoda, úgy hogy nem vitt semmit inkább, nehogy rosszat vegyen. Viszont nagyon kellettek a gyógyszerek, ezért nekiállt a neten keresni és talált egy online patikát, ahonnan otthonról is be tudja szerezni a gyógyszereket és így tutira jót vesz, mert meg tudja kérdezni az asszonytól, ráadásul nem is kell sorban állnia.

Kérdeztem tőle, hogy milyen gyógyszereket lehet onnan beszerezni. Kiderült, hogy szinte mindent, így nagyon megörültem, mert van egy örökletes betegségem, ami nagy izomgörcsökkel jár, és olyankor marokszámra szedem a Droteverint. Nagyon szuper, hogy ezért sem kell most már gyógyszertárba menni, hanem be tudom szerezni az online-patikából.

Hazamentem és ki is próbáltam ezt a szuper oldalt, és megmutattam az asszonynak is. Mondjuk kár volt, mert rögtön kitalált egy csomó mindent, amit be kell szerezni, meg ami tök jó lenne a gyerekeknek, így a tervezett pár doboz Drotaverinen kívül megrendeltük a fél patikát. Legalább nem kellett sorban állnom, és amilyen szerencsés ember vagyok, a kiszállítás 10.000 ft felett ingyenes.