Idén először motorral megyünk nyaralni.

sunset-477857_1280

El sem tudom mondani, hogy mennyire izgatott vagyok, a nyarat illetően! Most először megyünk nyaralni motorral. Tudom, még messze van, de annyi minden történt közben, de mindjárt el is mesélem, töviről, hegyire!

Változás az életünkben

Két éve, a párom előléptetése miatt költöztünk Budapestről, Szegedre! Nagy változása volt az életünknek, minden szempontból! Először ódzkodtam tőle, én, a nagyvárosi lány, vidékre költözzünk? Hiszen nem ismertem senkit, munkám sem volt! Szerencsénkre, a lakást, a cége bérli nekünk, így attól nem kellett tartanunk, hogy fogjuk tudni fizetni, mi lesz a jövőben, így belevágtunk. Mára, már nekem is van szerencsére munkám, így még könnyebb, sőt, már meg tudunk engedni olyan dolgokat magunknak, amit azelőtt nem! Ilyen a motorozás is! Azért be kell, hogy valljam, nem az olcsó hobbyk közé sorolhatnám! Eddig csak a páromnak volt motorja, de tavaly kaptam egyet én is, így már bátran tervezgethetek!

A tervezgetés időszaka

Persze, most még van időnk, jó előre mindent átgondolni, hogy hová is szeretnénk pontosan menni!? Közben, megismerkedtünk, egy párral, akik szintén szeretnek motorozni, és most azt tervezzük, hogy közösen menjünk.

Külföldre nem szeretnénk menni, hiszen, itthon is van bőven látnivaló, amit még nem jártunk, és a kilométereket is lehet rendesen róni!

A motor, és a felszerelés

Ahogy végiggondoltam, kényelmesen el fogunk férni, a csomagjainkkal együtt is! Még jó, hogy mindkettőnknek van motorja, így bőven van hely! Persze, motorozni mégsem rövidnadrágban, és szoknyában fogunk, így azért pár apróságot muszáj vinni. Soha nem tudtam elképzelni, hogy hogyan férnek el a motorosok egy, vagy két kisebb táskában, hát most kénytelen leszek, én is belegyömöszölni mindent, ezekbe az „apró”táskákba, és csak azt, ami nagyon kell! Persze, fogok csinálni próbapakolást, hogy lássam, tényleg belefér e minden?! Remélem, semmi nem marad majd itthon.

A fontosabb dolgok, amik nehezek, vagy helyet foglalnak, rajtunk lesz! Mind a kettőnknek, zárt bukósisakja van, ez a biztonságos, ezt javasolták vásárláskor. Remélem, minden rendben lesz, és jól fogjuk tölteni a pihenést!