Mi mennyibe kerül, cserépkályha ár

Manaps����������������g nincs olyan dolog, vagy b����������rmi, amihez nem p��nz kellene. Igen csak bosszantó, ha az embernek nincs elég benne, és elkeserít is. Persze mindenkinek m������sra kell, kinek a mindennapi betev��������������������������������������������������������������������re, kinek pedig egy����������������������bre���������������������������������������������������������������������������

A t����mogatás

Azoknak, akiknek nincsen családi h��������������tterük, mint nekem, ��s a h������������gomnak, el sem tudom k��pzelni, hogy hogyan sikerült megvalósítani az ��lmaikat. Hogyan tudnak egy házat chicken-159496_640megvásárolni? Vagy akár nem is kell id��ig menni, mondjuk magukat fenntartani, és elk������lt��zni otthonról. Hiszen ha azt veszem, hogy egy átlag kereset ma Magyarországon 100-150.000 forint kör��l van, az sok mindenre nem elég. Ha gyorsan sz������mot is veszünk, ha mondjuk saját a lakásunk, ami azért manapság igen csak ritka számba megy sajnos, akkor csak a rezsi marad, ami szintén nem kis összeg, a fizet����s egy negyede.

Minket tudtak támogatni a szüleink, és van hol laknunk. Miut������������n mind a ketten egyedül vagyunk még, így arra a következtet��������������sre jutottunk, hogy egy��tt k����ltözünk el otthonr����l, és az egyik��������������������nk lak��sába k������ltöz��nk, míg a másikat pedig kiadjuk. Így akkor fedezve van mind a k����t lak��snak a rezsije az nélkül, hogy kellene kiadnunk pénzt.

Ma már meg����rtem azokat, akik mondjuk k����������������������lföldre mennek dolgozni, mint itt is említik, mert ha nincs segíts����g, nincs meg��lhet������s sem.

A szakmánk

Mindketten magunk választhattuk meg a munk��nkat. Soha nem szóltak bele a szüleink, hogy mit szeretnénk tanulni, ��s hogy esetleg arra a pályára akartak volna er��szakkal küldeni. Azért ehhez gondolom az is hozzá tartozott, hogy nem voltunk buták, s rossz tanul��k. ����n mindig azt mondtam, mint ez a cikk is, hogy minden szakmának megvan a maga szépsége, csak meg kell tal��lni. Lehet hogy nekem nem tetszik a fodrász szakma, mert nem szeretek a hajjal foglalkozni, ��s bíbelődni, sőt egyáltalán nem szeretem a hajat, de másnak ez fontos. Kell is, hogy ����gy legyen, különben nem lenne olyan ember, aki vágn���� a hajunkat.

Nincs ez másképpen a t��bbi szakmával sem. Sokan lenéznek egy egyszerű ��csot, vagy mondjuk egy k������������művest, vagy egy seg��dmunkást. De álljon be bárki is a hely��������������������kre, és csinálja azt, amit ��������k egész nap a 40 fokos melegben, vagy mondjuk a -10 fokos idegben. Ugye mégsem annyira egyszerű?

Az ��������������lmaink

Mindenkinek vannak álmai, és vágyai, amit szeretnének megvalósítani. Nekem is számos álmom van, többek k������zött szeretn��k nagyon utazni, vil��got látni. Sok c����������������������������g foglalkozik ma m������������r személysz����llítással, ��s rendeznek kedvezm��nyes utaz��sokat. Hiszen ha abból indulok ki, hogy számos alkalommal mennek a szüleink is szinte fillérekért Bécsbe, vagy mondjuk egy egy vásárba…

Persze id��vel mindenhez kell majd egy megfelelő társ, aki partner mindenben, és közösek lehetnek az álmaink. Idővel, ha csal����dom lesz szeretnék majd egy családi házat, ahol lehetőség van kert��szkedni, az udvaron lenni, friss leveg��n. Nem panaszkodom, hiszen sok mindent készen kaptam, amiről más csak ��lmodna, így ezzel is beérem teljesen. Jelen pillanatban az árakkal sem vagyok nagyon napra készen, nem is tudom, hogy mi egy cserépkályha ára, vagy mondjuk mibe ker������l egy f����������������nyíró����� Te tudod, hogy mennyibe került egy vidéki élet? Ör����������k vita, hogy vidéken éri meg jobban, vagy a nagyvárosokban.overcrowded-1050964_640

Szerintem erre nincs is megfelelő v��lasz. Hogy miért? Mert mindenki m����s és mindenkinek mást ér meg minden. Nekem lehet hogy ez fontos, míg a m����siknak meg más. Mivel nem vagyunk egyformák, így nem szerethetj����������������k egyformán a term��szetet mondjuk, vagy például a vidéki életet sem. Ha mondjuk egy férfi nem ért a barkácsoláshoz, vagy mondjuk nem is szeret, akkor ő nem is fogja magát j����l érezni soha egy olyan helyen, ahol mindig van tenni való. Nekem olyan párt kell találnom, aki szereti ezeket, mert nekem az ������lmom egy vidéki kis kunyhó.