Még a cipők sincsenek meg fém nélkül

Mi, a vasipar iránt érdeklődők arra vágyunk, hogy minden nap megtudjunk valami újat erről a területről. Persze ez nehéz, hiszen minden héten erről olvasgatunk, de azért talán nem egészen lehetetlen. Gondoltad volna például, hogy nem igen lenne meg a cipő- és táskaipar sem a fémipar által előállított alkatrészekkel. Elég, ha a bakancsokon lévő pici fém pöckökre, vagy a táskákon lévő apró csatokra, karabinerekre gondolunk. No meg persze az acélbetétes bakancsokra, de az talán túl egyértelmű példa. Érdekes lehet még szemügyre venni a tájfutó cipőket, melyeken apró szegek találhatók a talpa mélyesztve, ezzel is elősegítve, hogy a tájfutó minél kevésbé csússzon el egy-egy vizesebb, sárosabb útszakaszon.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a táskák, cipők világa, akkor ajánlom figyelmedbe a cipőmarket.hu oldalt, ahol többek között női táskákat is találhatsz. A női táska kifejezetten érdekes mind a nők, mind a férfiak számára, de egészen más okból. A nők órákat képesek eltölteni azzal, hogy kiválasszák a leginkább a szettjükhöz illő darabot, a férfiak pedig órákat képesek eltölteni azzal, hogy kitalálják, vajon, hogy férnek el a nők cuccai, egy aprócska válltáskában.

A cipőmarket.hu weboldalon nem csak női táskákat, de férfi táskákat, férfi és női cipőket, csizmákat, papucsokat, szandálokat, öveket és pénztárcákat is találsz. Ahogy fellépünk az oldalra, rögtön a termékek tárulnak a szemünk elé, természetesen egytől-egyig képekkel illusztrálva. Az oldal domináns színei a fehér, a rózsaszín és a türkizkék, a stílusára pedig a modernség és az egyszerűség jellemző. A vásárlás szerelmeseinek a cég munkatársai hírlevelet is készítenek, ezekből elsőként értesülhetnek a vásárlók a legújabb modellekről, hamar észrevehetik a kedvezményeket, és még egyéni kedvezményeket is kaphatnak.

Mint írják, 100% pénzvisszafizetési garancia van minden termékre, így, ha azok méretproblémásak, esetleg csak nem tetszenek, akkor kérhető a cseréjük, vagy akár a pénzünket is visszakaphatjuk. Ilyenkor azonban nekünk kell fizetnünk a visszaküldés költségét.

Az akciók sem állnak távol az online bolttól, márkáktól függően 8-60% kedvezményekhez juthatunk. Mint írják, áruházuk elsők között kezdett bele cipők, csizmák, papucsok, szandálok interneten való eladásába, azóta sokan követik a példájukat. Céljuk, hogy mindig széles kínálattal várják a leendő vásárlóikat, szerintük náluk van a legnagyobb kínálat cipőkből, csizmákból, papucsokból, szandálokból és táskákból. Házhozszállítás esetén a termék árán kívül egységesen 1000 forint kerül felszámításra. Természetesen személyes átvételre is van lehetőség, de csak Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben. Található a weboldalon egy gyakori kérdések fül is, ahol például kitérnek arra, hogy minden termékük eredeti, és az összes a márkát értékesítő nagykereskedéstől kerül hozzájuk. Fontos segítség még, hogy van mérettáblázatuk is, mégpedig márkákra lebontva, így megállapíthatjuk, hogy a talpunk mérete alapján mekkora cipőt kell rendelnünk egy adott márkából. A cipőmarket.hu rendelkezik ügyfélszolgálattal is, ezek hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között érhetők el e-mailben vagy telefonon. Kérik a vásárlóikat, hogy inkább az e-mailt részesítsék előnyben, mert nem biztos, hogy mindig van idejük a munkatársaiknak felvenni a telefont. Amennyiben valakin akadályba ütközik a rendelés leadása során, akkor van lehetősége e-mailben is rendelni, ez esetben meg kell adnia a nevét, az e-mail címét, a telefonszámát, a számlázási címét, a kiválasztott termék nevét és cikkszámát, a méretet és – ha van ilyen – a megjegyzést.