Amit nem tudok meghegeszteni profikra bízom!

Pisis korom óta szeretem a vas csattanását, a fémlemez csúszásának a hangját. Valamiért az a hihetetlenül kényelmetlen erős csilingelés bennem még is egy kedves kis világot épít fel ilyenkor, ahol jól érzem magam. Talán ez az oka annak, hogy hegesztő lettem, meg talán az is, hogy nem igazán volt ínyemre soha a tanulás. Jobb szeretem a kétkezem használni és gondolkodás nélkül cselekedni. Emellett egy elég biztos szakma és könnyedén el lehet helyezkedni vele bármilyen gyárban, ahol szükség van ilyen munkakörre. Az is egy gyerekkori álmom volt, hogy ha végzek a feladatommal (suli) akkor ne keljen otthon készülni a következő napra és a hegesztés pont ilyen. Nem viszed haza a munkát.

Nem rég váltottam munkahelyet, mert kapta megy jobb ajánlatot az előzőnél. Az első munkanap mindig nehéz, megismerni az új kollegákat és a helyet. Ügyetlenül mozog még olyankor az ember, mert nincs meg a rutinja mi hol van. Gyakran történnek ilyenkor kisebb balesetek is. Nem is én lettem volna, ha nem repesztem be aznap a telefonom kijelzőjét. Egy hosszú monológ után, ami főleg obszcén kifejezésekből állt egy munkatársam kérdezte mi a gond. Elmeséltem neki hogyan is jártam, amin ő csak nevetett. Ő is nagyon sokszor jár ilyen szerencsétlenül, ezért már van rá egy jó megoldása.

Egy mobil és táblagép szervízről adott tájékoztatást, ami online igénybe vehető és semmi plusz időbefektetést nem vesz igénybe és még xperia szerviznek is jó. Aggódtam az árak miatt, mert az ilyen szolgáltatásért biztos jó pénzt kérnek el, de erre is csak azt a választ kaptam, hogy nézzek utána és győződjek meg a saját szememmel.

Megkaptam a weblap címet. Egy elég jó, letisztul oldal fogadott, ahol mindent gyorsan és hatékonyan találtam meg. Valóban olcsó árakkal dolgoztak, és minden költséget feltüntettek, ami meg kell térítenem. Elég meggyőző kis oldal volt, ezért igénybe vettem.

xperia szervizKörülbelül 10 nap átfutása időt írnak, én csak most tartok a 3. napnál, de már a telefon nélküliségtől elvonási tüneteim vannak, szóval remélem gyorsan visszakapom kedvenc készülékem. Mindenesetre örülök, hogy egy ilyen remek ötlettel találkoztam, azt hiszem még több hasonló innovatív vállalkozásra lenne szükség az országban, hogy a fogyasztó emberek valódi értéket kapjanak a pénzükért!