A vízvezeték szerelést jobb szakemberre bízni!

2018 nyarán költözünk a férjemmel az újdonsült lakásunkba. Közösen választottuk, újítgattuk, és már nagyon vártuk a közös életet, így felüdülés volt, amikor végre beköltöztünk. Nem volt zökkenőmentes az út a birtokbavétel pillanatáig, ugyanis rengeteg kóklerrel, magát szakembernek mondó munkással találkoztunk, akik sajnos nem végeztek minőségi munkát a felújítás alatt. Ebből kifolyólag rengeteg gondunk adódott: idő előtt elromló gázkazán, lecsapott biztosítékok, és még sorolhatnám. Ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt dobtunk ki az ablakon, hiszen hiába dolgozik a férjem a vasiparban, ezekhez a munkákhoz szakember kell.

Már azt hittük, túl vagyunk a nehezén, és nem lehet semmi, ami elromolhat, amikor is egy kedd délután munkából hazajövet nedves falat és folyamatosan szivárgó vízcsövet találtam. Természetesen rólam is elkezdett folyni a víz az idegesség miatt, a férjem hívtam is azonnal, hogy segítsen megmondani, mit kell csinálnom.
Bár a vasgyár nem egy telefonálásra alkalmas hely, igyekezett maximális segítséget nyújtani, hiszen ez a probléma nem várhat addig, amíg letelik a munkaidő. Eszembe juttatta, hogy a hűtőre ki van írva a vizgazfutesszerelo24.hu telefonszáma. Remek ötlet! Hívom is őket!

Ekkor már nehezen értettem, hogy nem jutott eszembe mindez magamtól, ám valószínű a pánik lehetett az oka.
A vizgazfutesszerelo24.hu egy kiváló szakemberekkel együttműködő, nagy múlttal rendelkező cég. A megbízhatóságuk egyértelmű bizonyítéka, hogy a piacon vannak már több, mint 30 éve. Amelyik cég ennyi ideig sikeresen működik, az biztosan minőségi szolgáltatást nyújt, különben nem keresnék fel az ügyfelek. Pontosan ez volt számunkra a bizalmat adó tény, amikor felkerestük őket a gázkazán problémájakor. Nagyon meggyőző volt a munkájuk, a szakemberek pontosan érkeztek, és nagyon precízen, alaposan ellátták a feladatukat. A probléma a későbbiekben nem tért vissza, többé nem ütköztünk olyan problémába, hogy a kazán tönkremenne.

A telefont a kezembe vettem, és tárcsáztam. A vonal túlsó felén egy ismerős, kedves hang volt, aki felelt. A gondom bemutatását követően megnyugtatott, és emlékeztetett rá, hogy bizony 24 órás ügyelettel is rendelkeznek, és ha szükséges, akkor akár 1 órán beüli sürgősségi kiszállást is vállalnak, úgyhogy nem kell tartanom tőle, hogy mikorra kapunk időpontot. Ekkor jutott eszembe, hogy ez valóban így van, hát a kazánt is szombati napon szerelték! A beszélgetés végén jelezte a diszpécser, hogy már úton is vannak a kollégák.

Valóban, alig 40 percet vártam, és már meg is érkeztek a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles munkatársai. Rögtön tudták, hogyan tudják orvosolni a problémát, hiszen nem egy csőtöréssel volt már dolguk.
Igazából sokkal hamarabb végeztek, mint én azt gondoltam. A munkájukon és hozzáállásukon egyértelműen látszott, hogy valódi szakemberekről van szó. A probléma gyors elhárítása után még átbeszéltünk néhány dolgot. Az egyik az volt, hogy mi a teendő a biztosítóval. Gyakori probléma, hogy a csőtörés során keletkezett anyagi kárt nem tudják a társaságok megtéríteni, hiszen nem megfelelő számlát állítanak ki a szerelők, vagy éppenséggel számlát sem adnak. Megnyugtattak a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai, hogy az általuk kiállított számla tökéletes lesz a biztosítóknak, nem kell aggódjak emiatt. Kifejezetten figyelnek erre, hiszen tudják, milyen nehézségeket okozhat egy ilyen nem várt baj anyagi értelemben, továbbá egy ekkora cég nem is engedhetné meg magának, hogy ne 100%-ig törvényes módon dolgozzon.
Ezenfelül átbeszéltük azt is, hogy hogyan előzhetjük meg a további gondokat. Sajnos már azzal szembesültünk, hogy a beköltözéskor nem a megfelelő szakembert választottuk, így egyáltalán nem lehetünk abban biztosak, hogy a megfelelő minőségű munkát végezték el a lakásunkon. Ennek tudatában megbeszéltük, hogy egy következő alkalommal kijönnek, felmérik a helyzetet, és minden esetleges problémát orvosolni fognak a lakás vízrendszerét illetően.

https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles

A férjem rendkívüli módon örült a fejleményeknek. Egyrészt azért, mert megoldódott a csőtörésünk, másrészt azért, mert a vízszerelés miatt a továbbiakban nem kellett aggódnunk.
A párom aznap este felment a https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles oldalra, hogy kicsit jobban szétnézzen. Hamar megtalálta, amit rajta keresett, hiszen átlátható, könnyen kezelhető oldaluk van.
Eszébe jutott, hogy mi lenne, ha nem csak a vizet nézetnénk meg velük. A cég víz-, gáz- és fűtésszereléssel egyaránt foglalkozik, szóval az összeset érdemes lehet átnézetni velük. Nyilván több alkalomról lenne szó, de megérné, főleg, hogy így hosszútávon is nyugodtan lehetnénk. Ezen felül az sem elhanyagolandó, hogy a vizgazfutesszerelo24.hu munkatársai garanciát vállalnak az általuk elvégzett munkára, ami azért nagy megnyugvást jelentene az eddig tapasztaltakkal szemben.

A https://vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles munkatársai kiváló munkát végeztek. Nagyon örülök, hogy végül rájuk bíztuk a vízrendszerünk szerelését. Kitűnő cég, magasan képzett szakemberekkel, akik abszolút eredmény-orientáltan és ügyfélbarát módon végzik az összes munkafolyamatot, az elejétől a végéig.
A jó tapasztalatok hatására a családdal is beszéltünk, hogyha bármi történik, csakis őket hívják. Szerencsére nem okoz problémát az sem, hogy nem Budapesten él mindegyikük, ugyanis a főváros mellett számos Pest megyei településen is vállalnak munkát.

Végül a család is megfogadta a tanácsunkat. Ennek nagyon örültem, hiszen így nekik biztosan nem kell végigjárni az általunk elszenvedett folyamatokat, melyeket a megbízhatatlan szerelők okoztak számunkra.
A vizgazfutesszerelo24.hu oldalnál jobbat nem is találhattak volna ki, ha ilyen munkákról van szó. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, és kívánni nekik, hogy még legalább 30 évig segítsék a lakosságot abban, hogy megfelelő szakembereket biztosítanak víz-, gáz- és fűtésszerelésre!