Hegesztőpisztolytól az igazán férfias valódi bőr aktatáskáig

Mindenkinek meg van az életútja. Van, aki úgy gondolja, hogy előre meg van minden írva, ezért csak éli az életét, ami majd alakul, ahogy alakul. Én úgy látom ezt, ha az ember el akar érni valamit az életben azért tenni kell. Iskolakerülő voltam, ezért vált belőlem hegesztő, mert kellett egy szakma, amivel megteremtem a mindennapi kenyeret az asztalra. Sokaknak nem való az iskolai rendszer, azaz legalább is az a fajta, ami itthon van, ezért kallódik el annyi remek ember, és végeznek rengetegen olyan munkát, amit ki nem állhatnak. Sok reményt magam sem fűztem az elején a szakmámhoz, de szerencsére érdekelni kezdett annyira, hogy egyre nagyobb mélységekbe ássam bele magam és egész jó szakember vált belőlem. Egy gyárban kezdtem el dolgozni, ahol kitartó munkámmal és folyamatos továbbfejlesztésemmel elértem azt, hogy a szalag mellől egy irodám legyen! Valóban igaz a mondás, hogy a kitartó munka, meghozza a gyümölcsét

Mióta komolyabb beosztásom lett, és a fizetésem is jobb, sokkal, de sokkal jobb, a barátaim is szelektálódtak, mert a szalag mellől többen megutáltak, mert nekem most jobb. De hát ilyen a magyar ember. Sajnos, irigy. De nem is baj, mert végre nem csak a panaszkodást kell hallgatnom, hanem vidámabb és érdekesebb témákról tudok beszélgetni a kollégáimmal.

férfi aktatáskaMost például az aktuális téma nálunk a bagbox.hu, ahonnan kiváló minőségű férfi aktatáska választékot lehet találni, remek áron! Munkatársam már kipróbálta, rendelt egy aszimmetrikus aktatáskát. Nem is hallottam még ilyenről, de nagyon jól néz ki. Selyemfényű, az oldal leírása szerint amerikai jellegű marhabőrből van. Fogalmam sincs ez mit jelent, mi az az amerikai jelleg, de mind az illata, mind a tapintása a csúcsminőség érzetét kölcsönzi. Egy igazi értékálló darab, amit nőknek is ajánlanak, de szerintem ez a kialakítás és stílus, kifejezetten férfias, elég furcsán nézne ki vele egy hölgy. Amit még megemlített munkatársam, az az ingyenes kiszállítás, ugyanis 10.000 forint felett ingyenes a házhoz szállítás. Mondjuk szinte mindig az, hiszen ezeknek a táskáknak áruk van, hisz az értéket meg kell fizetni.

Amikor az oldalon jártam, kifejezetten tetszett, az oldal egyszerű designja. Jól illik a táskák minőségéhez. Szerintem vásárlásra is késztet egy kicsit. Könnyedén meg lehet találni minden fontos információt a szállításról, garanciáról, a cégről, tehát nagyon sok mindenről. Ráadásul VIP tagnak is lehet lenni, ha feliratkozol hírlevelükre, mert akkor a legjobb, legpikánsabb ajánlatokkal egyből utol tudnak érni. Egy nagyszerű oldalnak tartom, és örülök, hogy az országban, lehet ilyen minőségű termékeket rendelni! Tehát mióta irodista lettem, és a gyártószalagot csak ellenőrzöm, azóta aktatáskákat versenyeztetünk, körülbelül 3 havonta, hogy kié a jobb elegánsabb és/vagy drágább.

Megérte kitartóan dolgozni sok évig, hogy aztán most élvezzem az életet!