Természetes, univerzális tisztítószer házilag

Imádom a munkámat. A kovácsolt vasak között mindig felemelő érzés fog el, a csúcspont pedig az, amikor elkészül az alkotásunk. Legutóbb egy kovácsolt vas kerítést építettünk be az egyik megrendelőnek, fantasztikus lett. Amikor hazaérek a párom már kevésbé szokott boldog lenni attól, ahogyan a ruhám fest egy jó munkanap után.

Már egy ideje ráállt erre a természetes vonalra. Nem mintha zavarna, a lényeg, hogy tiszta legyen a lakás és a ruháink, és ha ezeket természetes termékekkel is el tudjuk érni, az csak hab a tortán.

Már ment egy ideje az átállás, mikor látom, hogy egy szórófejes flakonba töltögeti a desztillált vizet és csepegtet bele valamit. Amikor megkérdeztem tőle, hogy még is csak mit kotyvaszt megint, mondta, hogy megérkezett az újabb megrendelése a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalról, és épp univerzális tisztítószert készít, amivel az egész lakást fertőtleníteni és tisztítani tudja. Mondta, hogy korábban egy kis üvegcsét vett, ami tíz milliliteres volt, és annyira jól beváltak az oldalon olvasott tippek a felhasználásra vonatkozólag, hogy már el is fogyott. Így most egy nagyobb kiszerelést választott, mert ahogy most megtudtam, a takarítás során szinte mindenbe kerül néhány csepp ebből a hígítatlan, 100% tisztaságú teafa illóolajból.

Este sokat járt a fejemben ez a teafa olaj, így megnéztem a humanityaruhaz.hu/termek/teafa_100_tisztasagu_termeszetes_illoolaj oldalt, hogy megtudjam én is, hogy pontosan miről is van szó. Meglepődtem, amikor láttam, hogy milyen sok pontban írnak a teafa olaj pozitív hatásairól, és hogy mennyi mindenre lehet használni. Nem csak takarításra! Számos tipp van az oldalon, amiből azt lehet megtudni, hogyan lehet élni a teafa olaj népi gyógyászatból is ismert hatásaival. Ezekről a hatásokról olvasgattam este a Humanity Áruház oldalán: a teafa olaj fertőtlenítő hatása, a teafa olaj antibakteriális hatása, a teafa olaj vírusölő hatása, a teafa olaj sebgyógyító hatása, a teafa olaj köptető hatása, a teafa olaj immunrendszer serkentő hatása, a teafa olaj gyulladáscsökkentő hatása, a teafa olaj gombaölő hatása, a teafa olaj rovarriasztó hatása. Mindegyik kapcsán több gondolat is fel van sorolva a felhasználását illetően.

Amikor párom mondta, hogy ezt használja takarításkor, gondoltam, hogy valami drága dologról lehet szó, de ahogy megnéztem az árakat az oldalakon rájöttem, hogy egyáltalán nem kerül sokba, sőt, más webáruházhoz képest jobbak is az árak. Ha arra gondolok, hogy jó áron lehet hozzájutni és még a környezetet is óvjuk azzal, hogy nem vásárolunk össze mindenféle anyagból készült tisztítószereket, azt gondolom, igen jó döntést hozott párom, amikor kitalálta, hogy vásárolni fog erről az oldalról.

Korábban már készített szappant, láttam, hogy ez az oldal foglalkozik ezzel a témával is, rögtön összeraktam a képet, hogy párom biztos, hogy innen rendelte az alapanyagokat a szappankészítéshez is.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy mennyibe kerül a kiszállítás, és azt találtam, hogy bizonyos értékhatár felett ingyenesen szállítanak. A kiszállítás pedig hétköznap történik, és általában 1-2 munkanap alatt meg is történik. Erről azonnal kifaggattam páromat, aki igazolni tudta ezt az információt. Mondta, hogy egyrészt pont ezért szeret innen rendelni, mindig biztos lehet abban, hogy gyorsan megérkezik a megrendelt csomag, így akkor sincs nagy baj, ha véletlen tényleg az utolsó pillanatokra hagyja az elfogyott alapanyagok pótlását.

Az oldalon megpillantottam egy Ajándékutalvány beszerzése nevű menüpontot, ahol virtuális ajándékkártya vásárlásra van lehetőség, amit a vásárlástól számított egy évig lehet felhasználni. Hoppá, meg is találtam a szülinapi ajándékot. Mivel imád a párom ilyen kézműves dolgokkal foglalkozni, biztos, hogy egy ajándékutalvánnyal még bátrabban vásárolna olyat is, ami nem kimondottan csak takarításhoz lehet jó, hanem akár saját magának is készíthet valamilyen krémet vagy testápolót. Úgy láttam az oldalon, hogy ilyenre is lehetőség van. Nem gondoltam, hogy valaha is el fogok merülni ilyen témában, de nagyon érdekes és izgalmas volt felfedezni új dolgokat. Ráadásul még szülinapi ajándékot is találtam az ajándékutalványnak köszönhetően.

Megnéztem azt is, hogy van-e üzletük valahol, és kiderült, hogy Békéscsabán található a Humanity Áruház. Ez egy picit kiesik tőlünk, így tényleg marad az online rendelés, de végül is mi lehet annál jobb, hogy az otthon kényelméből leadod a megrendelést, és egy vagy két nap múlva már hozzák is az ajtódig a csomagot?